Ringkøbing
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 27. september 2020

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 27. september 2020

DR1

00:10  

Mordene i Brokenwood VI (1:4)
Mordene i Brokenwood VI (1:4) En gruppe steampunk-entusiaster holder deres årlige komsammen i en lade, der er blevet indrettet med alskens rustikt nips fra Victoriatiden. Men festlighederne får en brat ende, da en eksplosion dræber et af medlemmerne. Nu må den erfarne politimand Mike Shepherd på jagt efter en morder.

01:45  

Lewis: Den sande barmhjertighed
Lewis: Den sande barmhjertighed En gruppe studerende forbereder en opførelse af Shakespeares Købmanden i Venedig. Da skuespillets hovedrolleindehaver findes myrdet, er det Lewis' tur til at træde ind på scenen. Morderen har efterladt et Shakespeare-citat ved liget, og det bliver ikke sidste gang, den belæste gerningsmand slår til. Samtidig graver Hathaway en oplysning frem, der ryster Lewis dybt. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Emma Golding: Daisy Lewis. Instruktion: Bille Eltringham.

03:20  

2012
2012 Ifølge mayaernes kalender går Jorden under i 2012. I 2009 finder geologen Adrian Helmsley foruroligende tegn på, at profetien vil gå i opfyldelse. Jordens kerne er ved at blive overophedet. Tre år senere rammes Jorden af en gigantisk naturkatastrofe. Enorme, destruktive kræfter slippes løs. Overalt på planeten forsøger folk at nå i sikkerhed. Men er der overhovedet sikkert nogen steder? Medvirkende: John Cusack, Amanda Peet, Chiwetel Ejiofor m.fl. Instruktion: Roland Emmerich.

05:45  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:00  

En reporter går om bord (3:7)
En reporter går om bord (3:7) Anne Lundberg tager turen til Vadstena i Sverige - hvor hun går i kloster! Anne vil lære alt om Birgitta-søstrenes glæder, bekymringer, og hvad der for dem er de store spørgsmål i livet. Anne taler med søster Monika, der efter en forelskelse i en fodboldspiller havnede i klostret, og med søster Katarina, som skal aflægge sit livsløfte som nonne. I køkkenet møder Anne kokken Roja Brimalm, der i fem år har lavet mad til søstrene, men som aldrig har set dem spise. Maden i denne meget anderledes uge bliver sydafrikansk og persisk.

06:30  

Alene i vildmarken III (3:8)
Alene i vildmarken III (3:8) I dette afsnit af Alene i Vildmarken må flere af deltagerne betale en høj pris for manglende erfaring og viden om livet i vildmarken. Spørgsmålet er, om de lærer af deres fejltagelser, eller om de må give fortabt og tage hjem. Tør du finde ud af, hvem du er, når det virkeligt gælder? Otte danskere skal overleve alene i den barske natur, så længe som muligt. Den der klarer sig i længst tid vinder, og er dermed Danmarks sejeste menneske.

07:15  

Alene i vildmarken III (4:8)
Alene i vildmarken III (4:8) Der er syv deltagere tilbage og især to er pressede. Sune ødelægger sit sidste fiskegarn og stærke vinde truer med at vælte Henrik Ps shelter.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

01:05  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Inui (17)
Inui (17)

05:10  

Masha og Bjørnen (19)
Masha og Bjørnen (19) Masha på sagen

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet (2)
Ramasjang Mysteriet (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Rasmus Klump (20)
Rasmus Klump (20)

06:20  

Bamselægen - Tisser om natten (12)
Bamselægen - Tisser om natten (12) Bamselægen Sandra får i dag besøg af Ines og bamsen Vera. Ines har taget en urinprøve med til Bamselægen, fordi bamsen Vera tisser i sengen. Det har stået på længe, så Ines er bekymret for, at det kan være noget alvorligt. Sammen undersøger Ines og Sandra Vera. Professor Allan kigger også forbi og han ved en masse om tis og blæren. Kig med og se, om Sandra og Ines finder ud af, hvorfor det er, at bamsen Vera tisser om natten.

06:35  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm Børnene i Grønnedal har anskaffet radioudstyr, men det er ikke så nemt at bruge som de tror. Per træder til, og børnene lærer, at det er nødvendigt at samarbejde.

06:50  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris III (17)
Gurli Gris III (17) Hr. Kartoffel kommer på besøg

07:05  

Gurli Gris III (18)
Gurli Gris III (18) Togturen

07:15  

Morgensang med Ramasjang | SODA og Hr. Skæg
Morgensang med Ramasjang | SODA og Hr. Skæg Der er dømt ægte venindehygge, når MGP-finalisterne SODA skyder dagen i gang sammen med Hr. Skæg. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Stop! (4)
Stop! (4) Klara vil være med til at lege vandkrig med sine søskende, men de synes, hun er for lille. Klara bestemmer sig for at være med alligevel og laver sit eget hold.

07:30  

LasseMajas Detektivbureau - Skygger over Vestervomstrup
LasseMajas Detektivbureau - Skygger over Vestervomstrup Sensommeren er kommet til Vestervomstrup, men alt overskygges af dårlige nyheder. Den lille bys politistation er truet af lukning, noget som hverken Lasse, Maja eller politimesteren ønsker skal ske. De må hurtigt finde på en måde at redde den. Da den ærværdige Granats auktioner kommer på besøg, øjner vores helte, Lasse og Maja, chancen for at vise, hvad Vestervomstrup og dens politistyrke kan. Med fem nyinstallerede alarmer og døgnovervågning af auktionens skatte skal LasseMajas Detektivbureau sørge for, at intet går galt. Men sikkerheden trues, da det viser sig, at den berygtede tyv 'Kunstskyggen' er på fri fod. 'Kunstskyggen' er kendt for at kunne stjæle hvad som helst, og da auktionsgenstandene begynder at forsvinde en efter en, bliver hun direkte hovedmistænkt. Nabobyens politimester, Gabriella, blander sig i efterforskningen, og intet er længere, som det plejede at være. Hvordan skal det gå politimesteren i Vestervomstrup? Og vil de få fingrene i tyven?

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (53)
Vidundervovsen Vaffel (53)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:15  

Taggart: Lokale helte
Taggart: Lokale helte Boligområdet Allerdykes var en nedslidt, voldshærget ghetto, indtil en række af beboerne tog sagen i egen hånd. Med en målrettet indsats er området nu som forvandlet, men snart krakelerer idyllen. Et medlem af det lokale naboværn findes hængt. Søgelyset rettes mod en voldelig familie, der blev smidt ud af området, men samtidig viser det sig, at naboværnet er præget af intern strid.

11:00  

Taggart: De udvalgte
Taggart: De udvalgte Taggart-holdet mødes af en mur af tavshed, da en far og hans søn findes myrdet. De to mænd var nemlig medlemmer af en streng og hemmelighedsfuld religiøs sekt, der nægter at tale med folk, der ikke tilhører deres kirke. Samtidig kontaktes Jackie Reid af en veninde, hvis teenagedatter er forsvundet. En sag, der viser sig at være forbundet med det blodige dobbeltmord.

11:50  

Canada: Den vilde vestkyst
Canada: Den vilde vestkyst Åbne prærier, regnskove og rå uberørt natur. Canada har det hele - fra pukkelhvaler, pumaer, ulve, wapitihjorte og til bjørne. Ved hjælp af et unikt billede- og videomateriale følger vi i de første europæiske opdagelsesrejsendes fodspor og udforsker det bjergtagende land. Denne gang går turen til det vestlige Canada - hjemsted for stillehavslaksen, spækhuggere og grizzly-bjørne.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Dannelsesrejsen (6:6) - Lissabon
Dannelsesrejsen (6:6) - Lissabon Medlem af Det svenske Akademi, litteraten Horace Engdahl tager her sammen med tegneserieskaberen Liv Strömquist ud på en dannelsesrejse, hvor de sammen vil opsøge interessante steder, der er forbundet med deres helt personlige favoritter i kulturhistorien. I dag rejser de til Lissabon. Nordvision fra Sverige.

10:00  

Pik, lort og hundehvalpe (2:4)
Pik, lort og hundehvalpe (2:4) Kan Michael Jeppesen få sin lort udstillet på et kunstmuseum? Denne gang handler det om kropskunst der forarger. Plastikoperationer, frikadeller af eget fedt og pornofilm som kunst? Hvor langt kan kunsten egentlig tillade sig at gå, og hvad skal vi som publikum finde os i?

10:30  

Hornsleth er død (2:4) - OK Boomer
Hornsleth er død (2:4) - OK Boomer Hornsleth mener, at der er noget galt til trods for, at han er blevet erklæret rask på hospitalet. Mikkel prøver at live ham op ved at få Veronika Katinka til at skrive et brev til ham. Der sker dog for alvor først noget, da de sammen besøger gadekunstneren SPYO, der lever på kanten af loven.

11:00  

Kulturdynastier: Familien Kløvedal
Kulturdynastier: Familien Kløvedal Portrætserie om fire kendte danske kulturfamilier, og det aftryk de har sat på Danmark igennem generationer. Familien Kløvedal, Winding, Koppel og Trier fortæller, hvordan deres arv og miljø har formet dem som mennesker, samt hvilke afsavn og anstrengelser det kræver at leve et liv for fuld kunstnerisk skrue. Sendt første gang 17.04.2018

11:45  

Jan Johansson - en lille film om en stor kunstner
Jan Johansson - en lille film om en stor kunstner Det tager kun nogle få sekunder, så ved man, at man lytter til den legendariske svenske jazzpianist Jan Johansson. Her får du mulighed for at lytte til en aldrig før frigivet optagelse, muligvis den allerførste, af Johansson, da han 20 år gammel sidder og øver sig ved klaveret i sit barndomshjem. Er det muligt at høre hans umiskendelige talent allerede dengang?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (2)
Flaskepost fra Stillehavet (2)

09:20  

Min lille hund Mester (3)
Min lille hund Mester (3) Det er blevet efterår, det regner og er koldt udenfor, så Thomas holder sig helst inden døre. Men Mester derimod elsker at lege rundt i de nyfaldne brune blade og kan ikke forstå hvorfor Thomas ikke vil leje med. Mester sjasker ind i huset med våde og beskidte poter, og synes ikke at Thomas forstår sig på dyr. Men mennesker har altid fortalt historier om dyr siger Thomas, og så fortæller han Mester historien om aben og skildpadden.

09:27  

Hunden Ib - er forsvundet væk
Hunden Ib - er forsvundet væk

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:50  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:15  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh møder Kragen for første gang og spørger ham, om han vil være hendes ven. Men kan en krage og en ko virkelig være venner?

10:25  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh vil gerne lære at køre på cykel, men Kragen prøver at overbevise hende om, at køer ikke kan cykle.

10:30  

Kasper og Sofie (4)
Kasper og Sofie (4) Lærer at danse

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil har mange gode idéer til, hvordan Line kan komme af med sin tand, men det er alt sammen lettere sagt end gjort.

11:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:45  

Min mosters historier - Lille matros
Min mosters historier - Lille matros Theodor tegner farverige flag med sin moster, Lola. Men da der pludselig er brug for hjælp oppe på dækket, må Theodor ikke komme med. Det er ikke altid nemt at være den mindste matros på en vaskeægte bramsejlsskonnert.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at falken er et flyvende jagtgevær? Se med når Kristian og Katrine flyver med falke, og se om det lykkes dovne Jæger-Jørgen at få sin helt egen jagtfalk.

DR1

12:45  

Primaternes vilde verden (3:3)
Primaternes vilde verden (3:3) Mere end halvdelen af verdens primater er truet af udryddelse. Lige nu arbejder forskerne overalt i verden med nye opdagelser om primaternes intelligens, samfund og hemmelige liv. For at beskytte vores nærmeste dyreslægtninge må vi forstå dem. Det er mennesket, der afgør primaternes fremtid.

13:45  

Kostbare øjne
Kostbare øjne Anna og Camille på 16 år lider begge af en sjælden øjensygdom. De håber at få ja til en ny behandling, der stopper sygdommen. Men prisen på en operation er seks millioner kroner. Hvis ikke Anna og Camille opereres, bliver de langsomt blinde. DR har fulgt dem og deres familier gennem de kritiske måneder, hvor deres skæbne bliver afgjort. Tilrettelæggelse Michael Klint.

14:30  

Hammerslag - Historiske København
Hammerslag - Historiske København Livet i byen er attraktivt og hver en kvadratmeter må udnyttes. I denne omgang tager Hammerslag til København og ser på to lejligheder, der gemmer på en helt særlig historie. Christian Torp og Mira Lie Nielsen konkurrerer mod Lars Lyng og Kristine Virén, når de først skal til Christianshavn og gætte prisen på en lejlighed i en gammel kaserne. Turen går derefter videre til Vesterbro, hvor de skal se et gammelt tørreloft, der i dag er omdannet til en moderne lejlighed med privat tagterrasse.

DR2

12:15  

I hælene på modeikonet Lotte Freddie: Retur til Paris (3:3)
I hælene på modeikonet Lotte Freddie: Retur til Paris (3:3) Dansk reportageserie fra 2019 Lotte Freddie er et ikon i dansk mode. Hun har arbejdet i modebranchen i mere end 65 år, først som model og siden som modejournalist. I dag er hun 84 år og arbejder stadig som freelancejournalist og rejser verden rundt i høje hæle. På en arbejdsrejse til Paris researcher hun til en guide til byernes by og genoplever den by, der blev hendes andet hjem, da hun var moderedaktør først på Berlingske Tidende og siden på Børsen. Jobs hun blev fyret fra uden dermed at miste modet. I en travl hverdag får hun også tid til det vigtigste i hendes liv: børn og børnebørn. Sendt første gang 05.12.2019

13:00  

Europæiske divaer - Hanna Schygulla
Europæiske divaer - Hanna Schygulla Hvad er med alderen tabt - og hvad er vundet? Hun var Fassbinders stjerne og muse - men også stærk præget af livet som tysker i efterkrigstiden. Lene Johansen tager til Paris for at besøge filmdivaen Hanna Schygulla, der meget personligt fortæller om sin barndom i grænselandet, sit meget særlige forhold til Fassbinder - og sine drømme for fremtiden. Sendt første gang 19.02.2014

13:30  

Kvinder, sko og sport (3:6)
Kvinder, sko og sport (3:6) Kvinder og sko har altid været en lidenskabelig affære. I denne programserie tager vi affæren alvorligt. For sko betyder meget mere end man umiddelbart skulle tro. I tredje afsnit dykker vi ned i sportens verden og undersøger hvordan idrætten har sat sit tydelige spor i skomoden. Sendt første gang 05.11.2015

14:00  

Gudstjenester
Gudstjenester Med Laugesen til Gudstjeneste på Tadre Mølle 4:4 Nasar Khader, MF, er sammen med Anders Laugesen til høstgudstjeneste på den historiske vandmølle, vest for Roskilde. Sognepræst Poul Joachim Stender har tilrettelagt en særlig høstgudstjeneste med temaet KØD. Gudstjenesten er sat i musik af pianist Alexander Bak Hansen og sanger Therese Nielsen og henvender sig direkte til seerne. Salmer og sange i gudstjenesten: Du gav mig, o Herre, en lod af din jord, DDS 728, Marken er mejet, Fra står blæsten, 100 salmer 808, Nu står der skum fra bølgetop, DDS 731.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne II (5)
Ramajetterne II (5) Der er travlhed i lufthavnen, og når selveste Onkel Reje skal ud at rejse, skal han naturligvis have VIP-behandling. Alle får spændende opgaver undtagen Flummer, der udtænker en drilsk plan.

12:50  

Gro og Blå redder fuglene (5:8) | Det store fupnummer
Gro og Blå redder fuglene (5:8) | Det store fupnummer Da det mislykkes skurkene at sprænge gården i luften, beslutter Arne Bjarne, at han og Birger skal forsøge at snyde Gros far til at sælge dem gården. Planen er, at Birger skal udgive sig for at være en ældre dame, der gerne vil købe gården for at lave et fuglereservat. Men vil far virkelig sælge gården - uden at spørge Bedste og Gro?

12:55  

Didrik Drage (46)
Didrik Drage (46)

13:10  

Kika og Bob (7)
Kika og Bob (7) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Morten Skildpadde II (3)
Morten Skildpadde II (3)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Den syge læge (11)
Hr. Skægs hotel - Den syge læge (11) Hr. Skæg må sige "gesundheit" til lægen fra Tyskland, som nyser hele tiden. Lægen vil til stranden, men det går jo ikke, når man er syg. Hr. Skæg må kæmpe for at holde lægen i sengen, så han kan blive rask.

14:00  

Brillebjørn (25)
Brillebjørn (25) Norsk dramaserie. Julian er ude og lege at han jager drager. Da far skal på cykeltur, vil Julian ikke med. Han vil hellere fortsætte sin sjove leg.

14:05  

Alfons Åberg (11)
Alfons Åberg (11) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Frederik henter Cirkeline, da han kan høre nogen stå og synge i badeværelset. Det er Alfredo - han er italiensk skuespiller, operasanger og tryllemus! Og han fortæller, at han slet ikke er bange for katte, men det tror Frederik ikke på!

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus er en lille kat, som slet ikke bryder sig om selvglade haner .....

14:45  

Ridderprinsessen Nella (20)
Ridderprinsessen Nella (20)

DR1

15:00  

Rigtige mænd på dannelsesrejse (1:5) - Hippie, bøn & bal
Rigtige mænd på dannelsesrejse (1:5) - Hippie, bøn & bal De slappe kroppe og den haltende sundhed er blevet fikset. Sådan da. Men konerne er endnu ikke tilfredse, så nu vil de også have, at deres Rigtige Mænd får styr på dannelsen. Derfor sender konerne dem ud på en 21 dage lang dannelsesrejse gennem Danmark. Mændene skal bryde deres magelige vaner, finde modet til at udvide deres horisont og afprøve helt nye sider af sig selv. Første del af rejsen ud i det ukendte bringer dem blandt andet i nærkontakt med kunstmalere, hippier, præster og balletdansere

16:00  

Unge Morse V (1:6)
Unge Morse V (1:6) Oxford, 1968. Morse er blevet forfremmet, og snart må den nybagte kriminaloverbetjent opklare en række gruopvækkende mord. Det første offer er en kendt gangster, men det næste har ingen forbindelse til byens underverden. Én ting synes dog at knytte de to drabsofre sammen - nemlig en mystisk kvinde i en hvid regnfrakke. Hvem er hun? Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

17:30  

Kyst til kyst - Havvindmøller og eksploderende biller (1:7)
Kyst til kyst - Havvindmøller og eksploderende biller (1:7) Ekspertværterne fra Kyst til Kyst tager seerne med på de bedste eventyr til lands, til vands og i luften fra sidste sæson. Havbiolog Anders Drud vover sig helt op i toppen af en havvindmølle for at opleve den formidable udsigt og afprøver en hundrede år gammel fiskemetode. Biolog Line Friis Frederiksen undersøger, hvordan kvinder i mange år har bygget tage af ålegræs på Læsø og udfordrer sig selv på surfbræt i Vesterhavets voldsomme bølger. Botaniker Flemming Rune begejstres både over sjældne orkideer og den imponerende bombarderbille, der skyder sine fjender i sænk med kogende væske.

DR2

15:30  

Gæsten og Hesten (2:4) - Dragsholm Slot
Gæsten og Hesten (2:4) - Dragsholm Slot Kan standupper Melvin Kakooza koge kartofler i en koblære, og kan livstilsekspert Christine Feldthaus lide kartofler kogt i koblære? Det finder de ud af, når de udforsker michelin-luksus på det historiske Dragsholm Slot. De to besøger fire danske luksushoteller. Den ene tjekker ind som gæst og den anden som arbejdshest. Gæsten nyder luksuslivet og arbejdshesten følger en stram vagtplan fra tidlig morgen til sen aften, for at levere den luksus gæsterne forventer. Udover Dragsholm Slot besøger de Hotel Vejlefjord, Vejrø Resort og Hotel Nimb. Sendt første gang 29.06.2019

17:00  

Kennedy-dynastiet (1) - Pengenes magt
Kennedy-dynastiet (1) - Pengenes magt Fra irske bønder til amerikanske kongelige. Kennedyerne er mere end en familie. De er et stort magtfuldt dynasti med en mission - og har haft en enorm betydning for USA og hele verden. Gennem seks afsnit dykker vi ned i historien om Kennedy-klanen. En fortælling om ære, skandale, triumf og tragedie.

17:40  

Fannys rejse
Fannys rejse I Frankrig under 2. verdenskrig overlader jødiske forældre deres børn til organisationer, som beskytter dem. 13-årige Fanny og hendes søstre sendes til et børnehjem i Italien. Men snart overtager tyskerne området, og Fanny og hendes søstre sendes på flugt sammen med otte andre børn. Pludselig må Fanny påtage sig ansvaret for at få børnene over grænsen til Schweiz, inden nazisterne slår kløerne i dem. Medvirkende: Léonie Souchaud, Cécile de France, Stéphane De Groodt m.fl. Instruktion: Lola Doillon.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Simon II
Simon II

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal En abe i rummet + Ram piñata'en

17:00  

Rasmus Klump (21)
Rasmus Klump (21)

17:10  

Rasmus Klump (22)
Rasmus Klump (22)

17:25  

Motor Mille og Børnebanden
Motor Mille og Børnebanden Hvad er "det lille hus", som den sure mand skal ud på? Og hvorfor skærer han børnebøger i stykker og ruller siderne sammen? Motor Mille og Børnebanden vil have de stjålne børnebøger tilbage, men sækken med bøger er meget tung.

17:40  

Søskende-chok
Søskende-chok

17:55  

Tre venner (12)
Tre venner (12) Anne har overnattet hos Elias. De har bygget en hule, som de overnatter i. Lotte kommer og leger med, men så må Anne gå med sine forældre til et voksenselskab. Da hun kommer tilbage, ser hun, at de to andre har haft det sjovt uden hende.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:10  

Vadehavets vilde natur: Babyboom
Vadehavets vilde natur: Babyboom Hollandsk naturserie fra 2020 (Living on The Edge: The Wadden Sea) Det er forår i Vadehavet, og solen får selv de mindste organismer til at live op. Og det er god føde for f.eks. gravænderne, der skal skynde sig at spise sig mætte, inden tidevandet igen forvandler overfladen til et bølgende hav. Kaninunger leger i solen, mens fuglene benytter kaninhullerne som reder for deres æg. Men farer lurer fra luften - kaninungerne er yndet bytte for musvåger og duehøge. Vi følger livet i et af verdens største tidevandsområder, Vadehavet, som er på UNESCO's liste over verdensarv.

20:00  

Familien Löwander III (7:8)
Familien Löwander III (7:8) Christina holdes fanget af venstreslænget, men leder efter en chance for at flygte. Politiet med Uno i spidsen forbereder en razzia mod gården. Ninas natklub er på randen af konkurs, og Nina overvejer Mirkos tilbud. Eller kan hun lægge fortiden bag sig og tage imod hjælp fra Peter? Krisen får Nina og Calle til at nærme sig hinanden, men Calle får et fristende tilbud af Angelo.

DR2

19:15  

DR2 Klassisk special: Mathias vil også være et ikon
DR2 Klassisk special: Mathias vil også være et ikon Mathias er noget ved musikken. Men ikke helt nok. Han vil opnå mere. Derfor vender han blikket mod sit store forbillede Beethoven og spørger: Hvad skal der til for at blive et ikon? Men den bistre buste på klaveret ikke så meget som blinker, så Mathias må finde sin egen vej mod stjernerne. Medvirkende: Mathias Hammer.

20:00  

Rick Stein i Berlin
Rick Stein i Berlin Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Rick nyder en weekend i Berlin, hvor det historiske side om side med det nyeste nye frister. Det vrimler med nyskabende kokke, men for den besøgende med et mere traditionelt temperament behøver man ikke at lede længe efter hyggelige steder med eisbein, kødboller og pølser.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr (6:10)
Pax' jordiske eventyr (6:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax hopper fra timetervippen, men kan ikke synke. Den sure dame opdager en mærkelig busk med ben, og en fuglekigger slipper af med sine fugle. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (50)
Pyjamasheltene II (50)

18:50  

Wild Kratts
Wild Kratts Tjener, der er en flagermus i min brownie

19:15  

Zorro (8)
Zorro (8) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (4)
Svampebob Firkant VIII (4)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:35  

Søndagsvejr
Søndagsvejr

21:36  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Josefine Høgh.

22:10  

Frygtelig lykkelig
Frygtelig lykkelig Prisbelønnet dansk spillefilm fra 2008. Den unge københavnske politimand, Robert, bliver efter nogle dunkle hændelser i privatlivet forflyttet til en lille sønderjysk flække. Stillingen som landbetjent i Sønderjylland er ikke noget ønskejob, men en nødvendig mellemstation på vej tilbage til civilisationen. I den tilsyneladende fredsommelige udpost skal Robert vise, at han har styr på sit liv igen og i det hele taget agere efter bogen. Men de provinsielle regler og det lokale hierarki som hersker på stedet passer dårligt ind i Roberts planer, for livet er som bekendt ikke for nybegyndere - og da slet ikke på landet... Medvirkende: Robert: Jakob Cedergren. Ingelise: Lene Maria Christensen. Jørgen: Kim Bodnia. Zerlang: Lars Brygmann. Købmand Moos: Anders Hove. Dorthe: Mathilde Maack. m.fl. Instruktør. Henrik Ruben Genz. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Henrik Ruben Genz. Baseret på romanen 'Frygtelig lykkelig' af Erling Jepsen. Fotograf: Jørgen Johansson. Scenograf: Niels Sejer. Komponist: Kåre Bjerkø. Produceret af Fine & Mellow Productions i samarbejde med bl.a. DR.

23:50  

Mord uden grænser II (6:8)
Mord uden grænser II (6:8) The Team II. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2018 (6:8) Manden, som overfaldt Paula, tilbyder Malus mor et lift. Gregor er lige i hælene på dem. Malu er kommet til et safehouse. Pressen informeres om de 13 mord og Nelly viser optagelser af overfaldsmanden Said. Malus mor opdager, at Said er eftersøgt for mordene i Marskgården, og flygter ud af hans bil. Paula har fundet frem til de belgiske ofres kontakt, Karim, og afhører ham. Serien er uegnet for børn. Medvirkende: Marie Bach Hansen, Jürgen Vogel, Lynn Van Royen m.fl. Manuskript: Jesper Bernt og Karin Vidø. Instruktør: Jannik Johansen. Produktion: Nordisk Film i samarbejde med bl.a. DR.

DR2

21:00  

Den klassiske musikquiz
Den klassiske musikquiz

22:00  

K2
K2 Actionfilm og astrologi, digte og dans. Der er så meget at opleve og så lidt tid at gøre det i. Ane Cortzen er vært på DR2s aktuelle kulturprogram, hvor tre personligheder debatterer, hvad der er værd at bruge tiden på.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Det gode råd
Det gode råd Folk bruger og betaler sig fra terapeuter og psykologer som aldrig før. Der er ikke mangel på sjælesorg. Men når livskrisen rammer, er det kun de færreste, der opsøger præster eller andre religiøse og spirituelle vejledere. Med "Det gode råd" vil vi undersøge i hvilket omfang, religionen kan give svar og trøst i livets svære stunder. En personlig skæbne er omdrejningspunktet for en samtale mellem vært Paula Larrain og et panel af op til tre religiøse vejledere, der rådgiver om en konkret problemstilling ud fra et åndeligt perspektiv.

23:45  

Hübbe har magten (4:4)
Hübbe har magten (4:4) Det er ikke kun danserne, der er ramt af premierenerver, det er balletmester Nikolaj Hübbe også. De mandlige dansere har endnu ikke gennemført forestillingen fejlfrit, hvilket gør Nikolaj nervøs. For nu er det sidste chance. Nu gælder det. Og kort efter de sidste trin er danset, overrumples Nikolaj af ensomheden.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:50  

Det som skjules i sneen (3:4)
Det som skjules i sneen (3:4) Peter Wendel tvinges til at løslade den mistænkte morder. Ann-Marie opdager, at hendes fjender i justitsministeriet nu kender Peters hemmelighed. Samtidig bryder konflikten mellem Peters kolleger Jorma og Caijsa ud i lys lue.

02:15  

Kystvagten (65:68)
Kystvagten (65:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:55  

Bonderøven - En værdifuld belønning
Bonderøven - En værdifuld belønning I dag skal punktfundamenterne tages ud af formen, og så vil det vise sig, om det har været arbejdet værd. Men midt i det hele må Frank hente sine gæs hjem, da naboens græs tilsyneladende er grønnere. Og så får han en belønning fra engen, som han længe har ventet på.

03:25  

Kender du typen? 2016 (6)
Kender du typen? 2016 (6) Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal i aftenens program regne ud, hvilken kendt dansker der både spiser hindbærproteinkugler og bland selv-slik. Der er masser af fristende lækkerier i den hemmelige hovedpersons hjem, og da Flemming Møldrup bliver taget med hånden i kagedåsen, tilbyder han at dele rovet. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:15  

Ronkedorerne (5:8)
Ronkedorerne (5:8) Eksisterer arbejderklassen stadig? Hvilken rolle spiller Greta Thunberg, og hvad betyder de sociale medier for journalistikken? Ronkedorerne er i denne uge filminstruktør Erik Clausen, journalist Lasse Jensen og politiker Bertel Haarder. Det tre personligheder, som gennem 40-50 år har påvirket dansk kultur, journalistik og debat. Over en god middag diskuterer de alt fra klima, miljøaktivisme og helteskikkelser til arbejderklassen og de sociale medier, som navnligt ikke imponerer Erik Clausen. Han insisterer til gengæld på at besynge poesien, i livet og i løbet af aftenen. Ronkedorerne er godt selskab og skarpe holdninger, altid leveret med levemandens glimt i øjet - omme fra herrernes helt eget baglokale på den italienske restaurant.

00:45  

Erotik, lyst og bekendelser - Dy Plambeck og 'Barbara' (5:
Erotik, lyst og bekendelser - Dy Plambeck og 'Barbara' (5: Kunsten har gennem årtusinder været et fristed for erotikken, hvor vores fantasier og til dels forbudte tanker få frit løb uden konsekvenser. Kunsten kan vække vores følelser, så vi mærker os selv og verden på en ny måde. 6 kunstnere stiger ned i erindringen og genkalder sig det første erotiske kunstværk, som fik dem til at skælve, enten af lyst eller væmmelse. Forfatter Dy Plambeck er en uskyldig pige, da hun som 16-årig læser en bog, der skal ændre hendes syn på kærlighed og erotik. Bogen er 'Barbara' af Jørgen Franz Jacobsen. Her er der lidenskab, liderlighed og lyst for fuld udblæsning. Og heltinden er en kvinde, der står ved sit begær. Måden kvinden er skildret på kommer til at påvirke Dy Plambeck selv og sidenhen hendes forfatterskab. Sendt første gang 01.12.2015

01:15  

Puerto Rico og USA
Puerto Rico og USA Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Puerto Rico er stadig en amerikansk koloni og muligheden for enten at blive til USA's 51. stat eller blive selvstændig, fastholder øen i et limbo. Kamau går bag nogle af myterne om puertoricanerne dels i New York dels ved at besøge paradisøen.

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, RINGKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0925020207