Ringkøbing
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 2. marts 2019

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: lørdag d. 2. marts 2019

DR1

00:30  

Inspector Morse: Ragnarok
Inspector Morse: Ragnarok En journalist findes død med et skudhul i panden. Efterforskningen fører Morse til byens universitet, hvor der snart sker endnu et drabsforsøg. Under en højtidelig procession lyder der et skud, og operadivaen Gwladys Probert styrter til jorden - hårdt såret. Morse og Lewis er øjenvidner, men snigskytten slipper væk. Er der en forbindelse mellem de to skudepisoder? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Lord Hinksey: John Gielgud. Manuskript: Julian Mitchell efter Colin Dexters romaner. Instruktion: Herbert Wise.

02:10  

Kommissær Janine Lewis (2:19)
Kommissær Janine Lewis (2:19) Janine Lewis kæmper en brav kamp for at kombinere livet som gravid alenemor med en spirende karriere i politistyrken. Og måske bliver hendes første drabssag som efterforskningsleder også den sidste. For sagen om mordet på læreren Matthew Tulley er en hård nød at knække, og midt i det hele får Janine også problemer på hjemmefronten. Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Lesley Tulley: Gillian Kearney. Instruktion: Paul Wroblewski.

03:25  

Bonderøven 2010 (16)
Bonderøven 2010 (16) Franks nye hest skal spændes for vognen for første gang og ud at køre i det flotte efterårsvejr. Roerne er nu så store, at de kan raspes, og til det formål har Frank fremskaffet en gammeldags maskine, der bare virker. Årets æblehøst skal opbevares ordentligt, så Frank går i gang med at lave nye frugtkasser. www.dr.dk/bonderoeven

03:55  

Kender Du Typen? 2015 (4)
Kender Du Typen? 2015 (4) Kender Du Typen? besøger i aften en kendt dansker, der aldrig nogensinde har smagt en cola. Til gengæld kender hovedpersonen højskolesangbogen både forfra og bagfra og har en yndlingsfilm, som er set mere end 50 gange. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer på prøve, når de skal forsøge at regne ud, hvilken kendt dansker, der har hang til sang. Vært: Mads Steffensen

04:35  

Skattejægerne 2015 (28)
Skattejægerne 2015 (28) Rekvisitørparret Pia Rosholm og Jacob Dahl lægger sidste hånd på Korsbæk på Bakken og tager afsked med halvandet års Matador-arbejde. Designmøbelhandleren Jesper Bo Hansen er spændt på fremmødet til sin allerførste vurderingsdag i butikken. Og marskandiserne Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen finder et par Wegner-stole i en varevogn. Men hvad skal stolene koste?

05:00  

Landsbykongerne (2:4)
Landsbykongerne (2:4) Mange steder ude i landet bukker små samfund under for landsbydøden. Men i nogle af de truede steder bor der ildsjæle, som kæmper med næb og klør for at netop deres landsby skal overleve. De har et helt særligt gåpåmod, overskud og kærlighed til deres egn. De er Landsbykongerne. I andet afsnit arrangerer kreaturhandlerne Anders og Morten Rasmussen rystesammentur for den lokale håndboldklub og Jørgen Søvndals badmintonklub skal spille første kamp i 1. Division.

05:30  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

06:00  

Marta & Guldsaksen II (3:4)
Marta & Guldsaksen II (3:4) Planlægningen af Irenes 75 års fødselsdag tager en overraskende drejning to dage før den store fest. Inger og Marta opdager, at Irene ikke har pengene til den store fest, og Irene tager nu sagen i egen hånd. Hos Guldbergsslagteren møder vi slagteren Ib med gadens vildeste frisure. Han styrer både forretningen og de unge medhjælpere med højt humør og et stort indtag af yndlingsdrikken "Fisk". 80 smøger og 2 flasker sprut om dagen holder Ib kørende. Op og nedture går hånd i hånd i kvarteret omkring Salon Guldsaksen, hvor Marta i 30 år har drevet sin frisørsalon som et værested og samlingspunkt for hele kvarteret. Dansk dokumentarserie. Tilrettelæggelse: Lisbet Barrett og Vibeke Heide-Jørgensen

06:30  

Med Kløvedal på rejse langs Grønlands vestkyst (2:3)
Med Kløvedal på rejse langs Grønlands vestkyst (2:3) Med hundeslæde på isbræen, til fest i messen og midnatsol over de smukkeste isfjelde. Troels Kløvedal er på kontrolleret nedstyrtning fra fjeldet, på inspektion af rejetrawlere som fisker Grønlands røde guld og på besøg i den forladte mineby Qullissat. Se selv isbjergenes turkise "fødder" og hør hvordan man for evigt bliver afhængig af den turkise far. Sendt første gang 4.11.01

07:30  

Antikkrejlerne med kendisser (109)
Antikkrejlerne med kendisser (109) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

08:30  

Antikkrejlerne med kendisser (110)
Antikkrejlerne med kendisser (110) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:45  

Den amerikanske mafia: Den første krig (2:8)
Den amerikanske mafia: Den første krig (2:8) I slutningen af 1800-tallet immigrerer en stor gruppe italienere til USA fra Syditalien og Sicilien. Med italienerne kommer også den organiserede kriminalitet og den italienske mafia. På mindre end to årtier går 30-årige italienske Charles Luciano fra at være en fattig immigrant til at være en succesfuld kriminel i New York. Alt imens planlægger han at slå de siddende kriminelle bosser ihjel.

01:25  

40 års tavshed - en indonesisk tragedie
40 års tavshed - en indonesisk tragedie I et af det 20. århundredes største massedrab blev mellem en halv og en hel million indonesere i 1965-66 myrdet i løbet af seks måneder, mistænkt for at være kommunister. Det var general Suharto, der stod i spidsen for udrensningen, og da Suharto blev præsident sænkede der sig en tavshed over tragedien. Her bryder fire familier stilheden for at fortælle om fyrre års tragedie, der ikke er overvundet endnu, og hvor de overlevende stadig er udsat for chikane og overvågning.

02:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:30  

Yes No Maybe II (7:8)
Yes No Maybe II (7:8) Mads er for alvor tilbage i sit YesNoMaybe-game. Faktisk har han allerede været sammen med to piger på to dage, og Thomas og Julius opfordrer ham til at fuldføre en "perfect week". Netop som Mads er ved at nå i mål, får han et hav af beskeder fra Milla. Den er helt gal med hende, og Mads må skynde sig ud i natten for at redde hende.

01:00  

Klaphat (7:8)
Klaphat (7:8) Drengene har moralske tømmermænd og har efter hver deres hårde nat næsten ikke fået nogen søvn. Hjalte har bøvlet med muskelsvindsinducerede nakkesmerter, mens William har været sammen med en kvinde hele natten, som han har mødt på en bar ved navn Pektopah. Hun viste sig til hans store overraskelse at være en prostitueret! Det er dagen før den store kamp mod Frankrig, og Danmark er stadig med i kampen om guldet. Og der er en masse danske fans, der er samlet i Fan Zone. Drengene møder et par berømtheder fra EM i '92, og Nina Rex kan måske oven i købet give dem en fanoplevelse med selveste Christian Eriksen!

01:15  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:55  

Zoo II (11:13)
Zoo II (11:13) Mitch og Jamie bliver udsat for et voldsomt dyreangreb på den russiske ambassade i Washington D.C., og i mellemtiden får Jackson endelig de svar, han har jagtet, men fra en overraskende kilde.

02:35  

Jagten på nettets plageånder
Jagten på nettets plageånder En ny form for had vokser på nettet. De såkaldte trolls, der anonymt spreder had og chikanerer uskyldige mennesker online. Den svenske tv-vært Robert Aschberg har fået nok og har indledt en 'trolljagt', på de værste svenske anonyme haters. Kig med, når han opsøger de usympatiske trolls og konfronterer dem med, hvorfor de der gør livet til et helvede for andre.

03:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:35  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

01:35  

Anne og Poul
Anne og Poul TV-spil af Leif Panduro fra 1975. Sagføreren Paul kan godt mærke, at hans kone Anne har funder sig en kæreste, men han siger ikke noget - ikke før hun siger noget. En ægteskabskrise som så mange andre bliver pludselig til et drama af dimensioner. Paul: Frits Helmuth Anne: Lane Lind Øvrige medvirkende: Birgit Conradi, Holger Munk, Ebbe Rode, Karen Berg, Lisbeth Lundqvist, Jørgen Buckhøj, Karen Lykkehus, Torben Jetsmark, Preben Lerdorff Rye, Berthe Qvistgaard, Inger Bagger, John Hahn-Petersen, Fritz Brun, Helle Sihm, Benny Juhlin, Hanne Jørna Jensen. Instruktion: Palle Kjærulff-Schmidt

03:40  

Monty Python's Flying Circus (45)
Monty Python's Flying Circus (45) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

04:10  

Sveriges største spionskandale (3:3)
Sveriges største spionskandale (3:3) Det var Sveriges største spionskandale. Hvordan kunne den svenske oberst Stig Wennerstrøm fungere som dobbeltspion for Øst og Vest under Den kolde Krig? Hemmelige optagelser af hans afhøringer er først for nyligt blevet frigivet og viser hans syn på historien. I 1957 er Wennerstrøm-familien flyttet hjem til Sverige. Den svenske efterretningstjeneste holder godt øje med ham. Alligevel bliver han først pågrebet i 1963. Afsløringen udløser en regeringskrise.

04:55  

Dagens Sang: Der kom et glimt af sol i dag
Dagens Sang: Der kom et glimt af sol i dag - sunget af et af DR's kor.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: I østen stiger solen op
Dagens Sang: I østen stiger solen op - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Simeons kirke på Nørrebro
Gudstjeneste fra Simeons kirke på Nørrebro Søndag Seksagesima fra Simeons kirke på Nørrebro ved sognepræst Susanne Voss Pedersen. Det handler om Sædemanden og årets konfirmander medvirker aktivt i gudstjenesten, der på den måde viser et nutidigt billede af Nørrebro, med mange unge familier. Menighed, præst og organist Eigil Møller fra Anna kirke er i Simeons Kirke, der ligger i Sjællandsgade med udsigt til Nørrebrogade og Assistens Kirkegård. En rød murstenskirke i barokstil, tegnet af arkitekt Johannes Magdahl Nielsen, og sammenbygget med Sjællandsgade Badeanstalt. Dagens salmer: Himlene, Herre, fortælle din ære (DDS 392), Måne og sol (DDS 13), Hvad er det for en sædemand (Tekst: Jens Rosendal), Spænd over os sit himmelsejl (DDS 29).

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

06:10  

Pingvinerne fra Madagascar (17)
Pingvinerne fra Madagascar (17) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

06:30  

Disney sjov
Disney sjov

07:30  

MGP 2014
MGP 2014 De 10 finalister i MGP 2014 er nu klar på scenen, direkte fra Arena Fyn i Odense. Aftenens værter er Sofie Linde og Martin Brygmann, der glæder sig til at lave et fantastisk show med alle deltagerne, seerne og publikum. Grib mobilen og vær med til at bestemme, hvem der skal vinde. Der bliver fest, ballade og masser af sjov, når de 10 finalister optræder til årets musikfest - Danmarks fedeste Melodi Grand Prix, MGP. www.dr.dk/mgp

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (26)
Den lille prinsesse (26) En dag opdager den lille prinsesse, at bønner smager herligt. Så hun vil slet ikke spise andet, selv om kokken lokker med andre livretter. Men det varer ikke så længe, før hun har fået bønner nok.

05:10  

Babar (6)
Babar (6) Hoppebold Bu

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

06:00  

Chuggington (21)
Chuggington (21)

06:13  

Rita og Krokodille - Camping
Rita og Krokodille - Camping Rita og Krokodille skal på campingtur. Det er hyggeligt at ligge i et telt oppe på bjerget. Indtil det bliver mørkt. Månen kaster skygger af ulve og trolde på teltdugen. Rita tvinger Krokodille ud med lommelygten, for at skræmme dem væk. Nu kommer der endnu flere skygger! Rita vover sig ud for at redde sin ven. Det var bare grene og Krokodille, der kastede skygger! Rita og Krokodille laver skyggeteater i teltet med lyset fra lommelygten.

06:15  

Vitello - ønsker sig en hund (10)
Vitello - ønsker sig en hund (10) Vitello får mange ideer. Den ide om at han skal have en hund, er nok en af hans allerbedste, desværre er Mor helt uenig. Men hvis man ikke kan få en hund, så kan man vel være en...

06:25  

Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte histor
Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte histor Rosa besøger Penny og sammen finder de på et eventyr om Pennys sovedyr Marla. Hun er en gris, som ikke har noget i mod at blive griset til, og som tit deler sin mad med andre. Penny er selv vild med at lave mad. Hun har både legetøjskøkken og masser af forklæder på værelset. Så i eventyret er grisen Marla en kok, der søger job på en fin restaurant. Den er ejet af den fine overchefkok Jacques Frølår, der ikke tåler det mindste griseri i sin restaurant. Spørgsmålet er om Marla kan klare Frølårs tre opgaver og få job som kok uden at svine?

06:45  

Inui (13)
Inui (13)

06:55  

Pingu (12)
Pingu (12)

07:05  

Brillebjørn (15)
Brillebjørn (15) Norsk dramaserie. Sophias mor har fødselsdag, og Sophia skal synge en sang for hende. Men til festen vil Sophia ikke synge for de voksne alligevel.

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (29)
Vidundervovsen Vaffel (29) Vaffels fødselsdagsfest

07:30  

Trenk, den lille ridder
Trenk, den lille ridder Tysk animationsfilm med danske stemmer fra 2015 Trenks største ønske er at blive ridder, men det er svært, når man er født som en fattig bondedreng. Trenk bytter derfor rolle med riddersønnen, Zink, for at komme i lære hos Ridder Hans. Hos Hans lærer Trenk alt, hvad han skal bruge for at bekæmpe den onde drage og blive slået til ridder, men har han modet til at redde sin familie?

08:45  

Luk op Luk i - GENERT
Luk op Luk i - GENERT Sofie skal vise et tryllenummer, men pludselig bliver hun genert. Katrine hjælper hende med at øve, så Sofie til sidst er tryg nok til at trylle foran publikum. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være genert.

 
DR1

09:30  

Miss Marple: Mordet i præstegården
Miss Marple: Mordet i præstegården Alt ånder tilsyneladende fred og ro i St. Mary Mead, men fundet af et lig i præstegården sætter hele landsbyen på den anden ende, og Miss Marple får brug for al sin snilde og skarpe iagttagelsesevne for at løse mordgåden. Den dræbte oberst Prothero var ikke særlig vellidt, og mange synes at have haft både motiv og lejlighed til at gøre det af med ham. Miss Marple: Geraldine McEwan. Oberst Prothero: Derek Jacobi. Anne Prothero: Janet McTeer. Lawrence Redding: Jason Flemyng. Instruktion: John Strickland.

11:00  

Danske vidundere: Hammerknuden
Danske vidundere: Hammerknuden DR2s miniserie om Danmarks naturskabte vidundere er i denne uge taget til Bornholms nordspids, for at se nærmere på den monumentale klippeformation, der er gjort af den unikke Hammer-granit og som rejser sig op til 82 meters højde, Hammerknuden. Granitten er urgammel. For 1,5 mia. år siden stødte to enorme plader i jordskorpen sammen og dannede en hel bjergkæde. I bjergkædens varme dyb, begyndte noget af jordskorpen at smelte, afkøle og størkne igen og blev igennem millioner af år omdannet til den granit, der siden har haft så stor indflydelse på livet på og omkring Bornholm. Klippen er for eksempel stærkt magnetisk og det har haft katastrofale konsekvenser for flere skibe, hvis kompasnål er blevet påvirket. Men Hammerknuden er også hjemsted for sjældne planter og dyr. For eksempel planten Lægekulsukker, der stadig bruges af naturmedicinere mod indvortes blødninger og en fugl Alken, der også kaldes Nordkalottens pingvin. Sendt første gang 12.07.05

11:30  

Det vilde Skandinavien - Finland
Det vilde Skandinavien - Finland Finland er geografisk på størrelse med Tyskland, men er kun beboet af fem millioner mennesker. De vidtstrakte skovområder og de tusind søer er blandt andet hjemsted for omkring tusind brune bjørne, ca. 150 ulve, losser, utallige fuglearter og det flyvende egern, der faktisk kan flyve temmeligt langt, og bor i de huller i træerne, som spætten har efterladt.

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:30  

Opfinderen
Opfinderen Kaj Mickos mener, der bor en opfinder i os alle, og selv er han et fremragende eksempel på hvad det vil sige at være innovativ. Som iværksætter og uforbederlig optimist tror han fuldt og fast på, at de fleste problemer i verden faktisk kan løses! Nordvision fra Norge.

10:00  

I naturens slikbutik
I naturens slikbutik Finnmark er en ren slikbutik for friluftsfolket, og her viser Randulf Valle os en af de smukkeste ukendte perler i området, øen Seiland. Nordvision fra Norge.

10:30  

Smag på Montana med Anthony Bourdain
Smag på Montana med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Montana.

11:10  

Smag på Georgien med Anthony Bourdain
Smag på Georgien med Anthony Bourdain Der er stor forskel på, hvordan man spiser rundt omkring i verden. Fra krydderier og råvarer til bordskikke. Her rejser tv-kokken Anthony Bourdain rundt i verden for at fejre verdens forskellige madkulturer, indhente inspiration og udforske nye opskrifter. Kom med på en tur til Georgien.

11:50  

I emirens tjeneste
I emirens tjeneste Svensk reportage fra 2010 Elisabeth Tarras Wahlberg, der i 32 år har arbejdet for den svenske kongefamilie, kunne ikke modstå et helt uventet jobtilbud fra Qatars emir, Hamad bin Khalifa Al Thani. Elisabeth Tarras Wahlberg skulle i sit nye job forsøge at forstå et meget anderledes land, hvor man for bare nogle få årtier siden levede af perlefiskeri og jagt, men hvor olie og gas har betydet en udvikling uden sidestykke. Nordvision fra Sverige.

DR3

09:25  

Ung og stinkende rig (5:6)
Ung og stinkende rig (5:6) Dom Perignon, privatfly og det perfekte foto til Instagram er hverdag for en gruppe superrige unge. Her møder vi Bryan, der bruger en formue på at holde sit ansigt fri for rynker og linier. Yderligere forsøger 23-årige Tim at skabe sig en karriere som indkøber i Paris inden for modeverdenen - det kniber dog med at holde styr på hans eget skab, som bugner med køb, der endnu ikke er pakket ud.

10:10  

Ung og stinkende rig (6:6)
Ung og stinkende rig (6:6) Her følger vi en gruppe rige unge mennesker, der elsker biler, ure og sociale medier. Mød blandt andre millionarvingen Maya på 15 år, som har skabet fyldt med tasker, sko og kjoler, der koster op mod 20.000 dollars stykket. 29-årige Christopher er også bevidst om sin stil, og sørger derfor altid for at sætte sin garderobe sammen, så uret passer til bilen, og bilen passer til skoene.

10:55  

Atletik: EM indendørs Glasgow, direkte
Atletik: EM indendørs Glasgow, direkte Hvem er Europas hurtigste mand og kvinde? Det skal vi finde ud af denne lørdag, som kulminerer med de prestigefyldte sprinterfinaler på 60 meter løb i aften. Her til formiddag gælder det de indledende runder på distancen, og er er også kvalifikation i længdespring og stangspring. Desuden begynder mændenes syvkamp, der løber over to dage. De første discipliner er 60 m løb og længdespring. Kommentatorer: Henrik Liniger og Christian Munk Petersen

DR K

09:20  

Dirch Passer
Dirch Passer Samtale med Dirch Passer og kolleger, venner og andre som var tæt på ham og hans karriere. Programmet viser en række klip og højdepunkter fra komikerens spillefilm, revyer og tidligere tv-programmer. Sendt første gang 1980.

10:10  

Her er dit liv - Anne Linnet
Her er dit liv - Anne Linnet Camilla_Miehe-Renard kidnapper en spændende person og bringer ham eller hende til det direkte program i TV-Byen. Her møder aftenens hovedperson sit liv - gamle skolekammerater, venner, familie eller kolleger dukker overraskende op. Det hele har været planlagt gennem måneder. Kun hovedpersonen ved intet i forvejen. Sendt første gang 1999.

11:10  

Ørnen I (1:8)
Ørnen I (1:8) - en krimi-odyssé af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe fra 2004. Vicekriminalinspektør Hallgrim Ørn Hallgrimsson, kaldet Ørnen, er på vej hjem til Island, til sin mors dødsleje, da hans fly bliver tilbageholdt i Københavns Lufthavn. En politimand er fundet myrdet, og hans pistol og identifikationskort er forsvundet og skal tilsyneladende bruges i forbindelse med en flykapring - Hallgrim må lede efterforskningsarbejdet. Samtidig er Thea Nellemann, som nyudnævnt politimester for Rigspolitiets nye afdeling for grænseoverskridende, organiseret kriminalitet ved at sammensætte sin gruppe, men mangler Hallgrims ansøgning til jobbet som efterforskningsleder - og det er ham, hun vil have. (Fortsættes i næste afsnit) Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Karen-Lise Mynster, Henrik Lykkegaard, Elva Ósk Ólafsdóttir, Thomas W. Gabrielsson, Morten Lützhøft, Jesper Vigant, Melinda Kinnaman, Viivi Elisa Wallgren, Regitze Estrup, Yeal Arden, Asger Reher, Dmitry Barkov, Nicolai Martin Labovic, Sami Darr, Zeev Sevik Perl, Peter Zhelder Due, Anders Peter Bro, Claus Hagen Petersen, Lene Falck, Lene Poulsen, Benedikt Erlingsson og Maria Palsdottir. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Lars Vestergaard, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

DR Ultra

09:25  

MGP 2015
MGP 2015 De 10 finalister i MGP 2015 er nu klar på scenen, direkte fra Gigantium i Aalborg. Aftenens værter er Sofie Linde, Joakim Ingversen og Søren Rasted, der glæder sig til at lave et fantastisk show med alle deltagerne, seerne og publikum. Grib mobilen og vær med til at bestemme, hvem der skal vinde. Der bliver fest, ballade og masser af sjov, når de 10 finalister optræder til årets musikfest - Danmarks fedeste Melodi Grand Prix, MGP 2015. www.dr.dk/mgp

11:15  

MGP 2016
MGP 2016 De 10 finalister i MGP 2016 er nu klar på scenen, direkte fra Forum Horsens. Aftenens værter er Sofie Østergaard og Joakim Ingversen, der glæder sig til at lave et fantastisk show med alle deltagerne, seerne og publikum. Grib mobilen og vær med til at bestemme, hvem der skal vinde. Der bliver fest, ballade og masser af sjov, når de 10 finalister optræder til årets musikfest - Danmarks fedeste melodi grand prix, MGP 2016. www.dr.dk/mgp

DR Ramasjang

09:00  

Kasper og Sofie II (5)
Kasper og Sofie II (5) Morfar, Esther og Siri tager Kasper og Sofie med i svømmehallen. Der skal Kasper og Sofie øver sig til svømmeprøven. Sofie har det sjovt med at sprøjte vand på Kasper, men han kan ikke lide at få vand i øjnene. Kasper er bange for at dykke ned under vandet. Vil han kunne klare kravene til svømmeprøve?

09:15  

Kasper og Sofie II (6)
Kasper og Sofie II (6) Maria ligger syg derhjemme, så Kasper og Sofie benytter lejligheden til lege sygeplejerske og læge. Forkølelser er temmelig smitsomme, og der går ikke lang tid før Frøken Kanin også bliver forkølet. Løveungen er bange for at blive smittet, men klarer at sætte frygten for bakterier til side for at kunne støtte hende.

09:35  

Alfons Åberg (5)
Alfons Åberg (5) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

09:50  

Sofia Flux (3)
Sofia Flux (3) Iben er ked af det, fordi hendes far altid arbejder. Da hun finder ud af hans pin-kode ved hjælp af det magiske høreapparat, gør hun noget, hun bagefter ville ønske, hun ikke havde gjort.

10:10  

Pax' jordiske eventyr (3:10)
Pax' jordiske eventyr (3:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax går rundt sammen med ænderne, bliver nappet i rumpen og kører lige ind i en skovtur med Den sure dames elbil. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

10:25  

Pax' jordiske eventyr (4:10)
Pax' jordiske eventyr (4:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax bliver reddet fra et tag, hænger ud med små kaotiske jordboere og beskærer en hæk så fint, at en gammel mand begynder at græde. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

10:40  

Flaskepost fra Stillehavet II (4)
Flaskepost fra Stillehavet II (4) Første ø Efter tre dage og tre nætter på havet, kommer vi frem til Alcester. Vi får rigtig mange besøg. Sejlene skal sys, og vi tager på besøg på øen. For Vilja og Iben er der mange ting, der er nye

10:50  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil er god til at gå på auktion. Han køber de mærkeligste ting, men alle viser de sig at være meget praktiske.

11:15  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Russerne sender en hund ud i rummet, men det synes Findus er for galt. Katte er dog klogere, og han vil også afsted. Tegnefilm.

11:30  

Bella, Boris og Berta (3:3)
Bella, Boris og Berta (3:3) Rigdom. Om en uge skal Bella, Boris og Berta have deres cykler med i skolen. Bertas cykel er gammel; hvor ville hun dog gerne have en ny. Kan Bella og Boris hjælpe? Bella: Benedikte Mauritzen. Boris: Gustav Hintze Holm. Berta: Cecilie Eltebo Askebøl. Manuskript: Hanne Willumsen. Instruktion og producer: Anette Tony Hansen.

11:55  

Ramasjang Mysteriet II (5)
Ramasjang Mysteriet II (5) Hvor er Kajs popcorn? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:25  

Historien om Danmark: Enevælde og oplysningstid
Historien om Danmark: Enevælde og oplysningstid Lars Mikkelsen fortæller om enevældens indførelse i Danmark, der betyder, at én konge bestemmer alt. Det er også fortællingen om den almindelige dansker i 1700-tallet, hvis liv er dybt afhængig af kongens, kirkens og godsejerens regler og luner. Men det er også på denne tid, at danske teater opstår, og oplysningstidens nye tanker om frihed og lighed, skaber bedre forhold for bønderne, og slaverne i de danske kolonier. Sendes med synstolkning på DR1Syn

13:25  

Løvens hule IV (7:9)
Løvens hule IV (7:9) De fem investorer sidder igen klar i Løvens Hule, når nye modige iværksættere træder ind i hulen for at pitche deres forretningsideer. I dette afsnit møder løverne iværksættere, som formår at imponere i en sådan grad, at løverne finder pengepungen frem. Men løverne må også takke nej og sende iværksættere skuffet fra hulen.

14:10  

Champions League Håndbold: Odense - København (k), direkte
Champions League Håndbold: Odense - København (k), direkte

DR2

12:50  

We can't do it (1:3)
We can't do it (1:3) Svensk reportageserie fra 2017 (We can't do it) En serie om udbrændthed, der rammer flere og flere unge kvinder. Seriens vært Fanny Ndow møder forfatter og entreprenør Michaela Forni, som selv har været udbrændt. De taler om problemet med at have et job, der er så interessant, at man ikke mærker advarselssignalerne. Fanna får sine egne stressniveauer testet af en professor og hun besøger en student, der brændte ud allerede som 18-årig.

13:20  

Temalørdag: Stor, større, størst
Temalørdag: Stor, større, størst Hvorfor er insekter små og planeter store? Hvorfor er Jorden ikke lige så stor som Jupiter og mennesker på størrelse med mus? Hvad sker der, hvis vi ændrer på størrelsesforholdet? Hvis Jorden og solen vokser voldsomt, og en helt almindelig mand lige pludselig bliver en kæmpe på 15 meter! Eller hvis Jorden skrumper til halv størrelse, og den samme helt almindelige mand svinder ind til samme størrelse som en hveps!

DR3

14:05  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Mongoliet
Ekstrem verden - Ross Kemp i Mongoliet Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. Kom med til Mongoliet, der forsøger med at finde sin identitet godt 25 år efter, de blev fri af Sovjetunionen. I hovedstaden Ulan Bator møder Kemp en gruppe mongolske nationalister, der bærer hagekors og fejrer Hitlers fødselsdag - alt sammen for at værne om landets interesser og racerenhed.

14:50  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Mexico
Ekstrem verden - Ross Kemp i Mexico Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. Kom med til Mexico, der blev centrum for debatten ved det amerikanske valg, da Donald Trump lovede at bygge en mur mellem Mexico og USA. Her får vi i et indblik i, hvorfor godt 1000 mennesker krydser grænsen til USA illegalt hver dag.

DR K

12:05  

Ørnen I (2:8)
Ørnen I (2:8) - en krimi-odyssé af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe fra 2004. (Fortsat). Hallgrim og Marie er i Sverige, hvor de, i samarbejde med politiet i Göteborg, forsøger at spore russerne Sergej og Luka. Efterforskningen går ikke som planlagt - og Hallgrim må igen opgive at gennemføre sin rejse til Island for i stedet at følge sporet i Sverige, sammen med Nazim. Imens får Frandsen, godt hjulpet af Michael, styr på Sergejs danske forbindelse. Thea bliver opsøgt af justitsministeren, som beordrer hende til at undgå diplomatiske forviklinger i forbindelse med en mulig pågribelse af Luka - en ordre som Thea ikke umiddelbart er til sinds at følge. Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Thomas W. Gabrielsson, Karen-Lise Mynster, Henrik Lykkegaard, Philip Zandén, Charlotte Juul, Regitze Estrup, Elva Ósk Ólafsdóttir, Dmitry Barkov, Morten Lützhøft, Nastja Arcel, Ib Frendø og Peter Oliver Hansen. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Lars Vestergaard, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

13:05  

Ørnen I (3:8)
Ørnen I (3:8) - en krimi-odyssé af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe fra 2004. En sen nat bliver en kvinde fundet myrdet i baggården til det hotel, hvor Hallgrim bor fast. Kvinden viser sig at være en meget velhavende norsk direktør for et stort finansselskab - og Frandsen og Michael konstaterer hurtigt, at hun stod bag bedrageri i milliardklassen og nu var på vej i skattely. Er mordet bestilt for at hindre hendes flugt - har det noget at gøre med rockeren Arly, som hun skændtes med på hotellet tidligere på aftenen - eller skal gerningsmanden findes et helt tredje sted? Hallgrim må afsted til Norge. Og så giver Sergej livstegn fra sig igen. (Fortsættes i næste afsnit). Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Thomas W. Gabrielsson, Bjørn Floberg, Henrik Lykkegaard, Nastja Arcel, Morten Suurballe, Anne Ryg, Bjørn Sundquist, Hanne Hedelund Nielsen, Anne Marie Ottesen, Johannes Fürst Roaldsen, Morten Lützhøft, Niels Anders Thorn, Christian Mosbæk, Peder Pedersen, Per Linderoth, Carsten Kressner og Jakob Cedergren. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Jannik Johansen. Foto: Eric Kress, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

14:00  

Ørnen I (4:8)
Ørnen I (4:8) - en krimi-odyssé af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe fra 2004. (Fortsat). Efter at have fundet liget af det danske vidne, Berit, i Norge, er Hallgrim og Frandsen tilbage i landet - det er Sergej også, og han sikrer sig at kunne følge Hallgrim og dermed opklaringsarbejdet. Berit var, som kronvidne i en rockerrelateret mordsag, under vidnebeskyttelse - hvordan er hendes identitet og opholdssted blevet afsløret? Afdelingen har 24 timer til at opklare sagen, før justitsministeren må rykke ud med en forklaring. Og så får det voldsomme konsekvenser, helt ind midt i gruppen, at Sergej er et skridt foran. Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Thomas W. Gabrielsson, Karen-Lise Mynster, Jakob Cedergren, Nastja Arcel, Lotte Munk Fure, Morten Lützhøft, Henrik Lykkegaard, Niels Anders Thorn, Hans Henrik Clemensen, Ann Hjort, Malou Reymann og Josephine Thorup Arnfred. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Jannik Johansen. Foto: Eric Kress, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

DR Ultra

13:20  

MGP 2017
MGP 2017 De 10 finalister i MGP 2017 står klar på scenen i Boxen i Herning. Aftenens værter er Barbara Moleko og Sofie Østergaard, der glæder sig til at lave et fantastisk show med alle deltagerne, publikum i salen og alle jer, der kigger med derhjemme. Der bliver fest, ballade og masser af sjov, når de 10 finalister fyrer den af til årets musikfest for hele familien - Danmarks fedeste melodi grand prix - MGP 2017! www.dr.dk/mgp

DR Ramasjang

12:25  

Min bedste vens historier - Sæl Suaasat (1)
Min bedste vens historier - Sæl Suaasat (1) Theodor og Wilhelm skal købe ind til middag. De vil lave retten Sæl Suaasat, som er Wilhelms fars livret. De tager ned på Brættet for at købe en sæl, men da de skal betale, er Wilhelms pung pludselig væk. Theodor og Wilhelm bliver uvenner, men heldigvis kommer Theodor sin ven til undsætning.

12:35  

Heino fikser alt - Trækbasunen (17)
Heino fikser alt - Trækbasunen (17) Esther har ringet til Heino, fordi hun skal spille koncert lige om lidt men kke har øvet sig. Det skulle være en let sag for Heino, der selv mener, at han kan spille alle instrumenter.

12:45  

Op og Hop II (7)
Op og Hop II (7) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hr. Skæg, der laver Skæg metal gymnastik.

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (8)
Rosa fra Rouladegade III (8) På armene af Aras far er der vildt mange tatoveringer. Og det passer måske meget godt til ham, for han er glad for at male og lave graffiti, og en gang imellem er Ara også med. Men Aras far og mor er skilt, så det er kun nogle gange, Ara bor hos sin far, og resten af tiden savner hun ham. Derfor vil hun gerne bage en kage til ham i Rosas kagehus. Sammen forklæder Rosa og Ara sig og udspionerer ham for at finde ud af, hvordan kagen skal se ud, og hvad den skal smage af.

13:25  

Tree Fu Tom (13)
Tree Fu Tom (13)

13:45  

Tree Fu Tom (14)
Tree Fu Tom (14)

14:10  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

14:35  

Ernest & Celestine (5)
Ernest & Celestine (5)

14:45  

Gurli Gris III (17)
Gurli Gris III (17) Hr. Kartoffel kommer på besøg

14:50  

F for får V (15)
F for får V (15)

DR1

16:15  

Gintberg på Kanten - Viby J
Gintberg på Kanten - Viby J Her kigger han blandt andet på helt nye tegninger af Kurt Westergaard, møder forstadens mest hårdtslående piger på rulleskøjter og besøger Danmarks eneste kondomfabrikant. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

16:45  

Hammerslag - Nordjyske boligdrømme
Hammerslag - Nordjyske boligdrømme I aften besøger Hammerslag Nordjylland, hvor vi skal se tre boliger, der alle har dét der ekstra. Vi starter i byen Vodskov, der ligger 11 kilometer uden for Aalborg. Her skal vi se en villa med et arkitekttegnet orangeri. Derefter går turen til Aalborgbydelen Hasseris, hvor hold Øst og Vest skal forsøge at gætte prisen på en bevaringsværdig herskabsvilla. Aftenens tredje og sidste bolig er en ejerlejlighed, der ligger på Aalborg Havn, som tidligere var industrihavn, men nu er blevet forvandlet til et sted, som man ifølge New York Times er nødt til at besøge. Vært: Christian Degn

17:30  

Versus
Versus Hvad har en sparegris, et basketballhold og et propelfly til fælles? Svaret er, at de alle skal i kamp i aften, hvor Jacob Riising endnu en gang byder på seks spændende dueller, som seerne og studiedeltagerne skal prøve at forudsige udfaldet af. Grisen skal undgå at blive væltet af propelflyets lufttryk, og basketballholdet skal spille kørestolsbasket mod tre kørestols-rugbyspillere. I studiet skal der både klatres, bygges og tænkes, når der er duel mellem Tetris og skak og mellem en crossfitter og tre stilladsmontører. Se også hvordan det går, når Hjalte og Tjelle skal koncentrere sig med tårnhøj puls - og når Kent Dideriksens racerdrone bliver beskudt af både pile, paintballkugler og frisbees. Hvis du spiller med via appen eller dr.dk/versus, har du chance for at vinde en rejse.

DR2

15:05  

Temalørdag: Giganterne
Temalørdag: Giganterne Dyreverdenen er fuld af kæmper, der fylder os med ærefrygt og undren. Hvorfor fascinerer de os, og hvorfor er de så store? Inden for hver art er der nogle, der er større and andre. Den største kat, den sibiriske tiger, jagter den største hjort, elgen. De store bøfler kan jage løver på flugt, og jorden ryster, når flodheste slås. Og selv den fire meter høje og 11 tons tunge afrikanske elefant er en dværg i forhold til den 20 meter lange og 55 ton tunge kaskelothval!

16:00  

EU bag lukkede døre: Brexit-kaos
EU bag lukkede døre: Brexit-kaos EU er de sidste år blevet rystet i sin grundvold. Brexit, den græske gældskrise og flygtninge- og migrationsstrømmen i 2015 har truet den europæiske sammenhængskraft - og så alligevel ikke! Her lukker politikere og embedsmænd os ind bag de lukkede døre ved forhandlingsbordet, hvor vi i stedet for glatte politikere møder passionerede mennesker, der kæmper for deres sag. I 2016 lovede den daværende britiske premierminister David Cameron briterne en afstemning om medlemskab af EU og for at vinde den forsøgte han at forhandle en ny migrationsaftale med EU.

17:00  

EU bag lukkede døre: Europa på røven
EU bag lukkede døre: Europa på røven EU er de sidste år blevet rystet i sin grundvold. Brexit, den græske gældskrise og flygtninge- og migrationsstrømmen i 2015 har truet den europæiske sammenhængskraft - og så alligevel ikke! Her lukker politikere og embedsmænd os ind bag de lukkede døre ved forhandlingsbordet, hvor vi i stedet for glatte politikere møder passionerede mennesker, der kæmper for deres sag. Fra 2010 truede den græske gældskrise med at sprede sig og true, ikke alene euroen, men verdensøkonomien, og den EU krævede medicin førte til populisme både fra venstre og højre!

DR3

15:35  

Jagten på the Golden State Killer (6:7)
Jagten på the Golden State Killer (6:7) Efter 40 års menneskejagt fandt efterforskerne en nål i en høstak, en dna-prøve, der afslørede Californiens mest profilerede seriemorder. Den 24. april 2018 blev den 72-årige tidligere politibetjent Joseph James DeAngelo anholdt, mistænkt for at være the Golden State Killer. Se her, hvordan de gjorde det, og hvordan DeAngelo begyndte sit voldsorgie med mere end 100 indbrud, 50 seksuelle overfald og 13 drab.

16:20  

Jagten på the Golden State Killer (7:7)
Jagten på the Golden State Killer (7:7) The Golden State Killer er blevet afsløret som den tidligere politibetjent Joseph James DeAngelo. Mens han begik nogle af de mest bestialske forbrydelser i Californien, boede han fredeligt i sin bungalow. Her fortæller både dem, der kendte ham, og de efterforskere, der gennem en menneskealder brugte al deres tid på at forsøge at afsløre ham.

17:20  

Alt for kliken (1:6)
Alt for kliken (1:6)

17:55  

Tværs på DR3
Tværs på DR3

DR K

15:00  

Ørnen I (5:8)
Ørnen I (5:8) - en krimi-odyssé af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe fra 2004. I kølvandet på dramaet med Sergej har afdelingen beslaglagt et parti beriget uran - stort nok til at kunne udslette en by som København. Hallgrim opsøger i hemmelighed Sergej i fængslet for at aftale en handel - han må finde ud af, hvad uranen skulle bruges til. Men Hallgrims plan bliver lækket - endda af én fra hans egen gruppe. Efter endnu en katastrofal fejl, står afdelingen overfor sit første store nederlag. Samtidig er der personlig krise hos flere af gruppens medlemmer. (Fortsættes i næste afsnit). Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Thomas W. Gabrielsson, Karen-Lise Mynster, Elva Òsk Òlafsdóttir, Jens Jørn Spottag, Jørn Faurschou, Hans Henrik Clemensen, Morten Lützhøft, Aino Junka, Olaf Højgaard, Nanna Skovgaard Nielsen, Rasmus Botoft, Henning Valin Jakobsen, Lotte Munk Fure og Anne Voigt Christiansen. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Bjørn Blixt, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

15:55  

Ørnen I (6:8)
Ørnen I (6:8) - en krimi-odyssé af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe fra 2004. (Fortsat). Hallgrim får nogle afgørende oplysninger af den døende Sergej - men ikke nok til at blive klar over, hvor, hvordan og hvornår den berigede uran skulle bruges. Selv om uranen er beslaglagt, ved alle, at der er mere, hvor den kom fra - så en planlagt aktion kan stadig være nært forestående. Nazim må derfor gå undercover for at få kontakt med aftagerne - og det fører ham og Hallgrim videre til Oslo, hvor det hele eskalerer. Hallgrim er stadig uforsonlig overfor Marie, som samtidig får et fristende jobtilbud. Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Thomas W. Gabrielsson, Jens Jørn Spottag, Bjørn Floberg, Elva Òsk Òlafsdóttir, Martin Elung, Ljudmil Nikolov, Jørn Faurschou, Aino Junka, Peter Pilegaard, Claudio Morales, Morten Lützhøft, Charlotte Juul, Peder Pedersen, Anne Voigt Christiansen og Katja Elgaard Holm. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Bjørn Blixt, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

16:55  

Ørnen I (7:8)
Ørnen I (7:8) - en krimi-odyssé af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe fra 2004. Familien til den dræbte kosovo-albaner Agim udlover en dusør til den, der dræber Hallgrim. Samtidig er Marie og Hallgrim til konference i Stockholm, hvorfra en litauisk kvinde, Sonata, i årevis har solgt masser af unge østeuropæiske kvinder til vestlige lande. Da den unge prostituerede Elana, som efterlod sin baby i Danmark, kontakter Ditte fra Sverige, griber hendes alfons voldsomt ind. Imens får Frandsen og Nazim styr på Sonatas danske forbindelse - men er der også en forbindelse mellem Sonata og Elana? (Fortsættes i næste afsnit). Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Johan Kjellgren, Henrik Lykkegaard, Bjørn Floberg, Malgorzata Pieczynska, Aino Junka, Anders Frandsen, Nastja Arcel, Rasmus Bjerg, Emily Yatman, Claudio Morales, Agim Zekin, Shaqe Nielsen, Thomas W. Gabrielsson, Hans Henrik Clemensen, Gerard Bidstrup, Henrik Norlén, Bertram Heribertson, Oskar Tunber og Hilda Lundgren. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Martin Schmidt. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

17:50  

Ørnen I (8:8)
Ørnen I (8:8) - en krimi-odyssé af Mai Brostrøm og Peter Thorsboe fra 2004. (Fortsat). Hallgrim svæver i yderste livsfare efter at være blevet stukket ned - og Thea er fast besluttet på at få ram på såvel gerningsmanden som Tomas, som menes at stå bag. Hun sætter de samlede kræfter fra forskellige specialafdelinger samt Europol ind på at ødelægge alle forgreninger af Tomas' kriminelle organisation i hele Europa, i et forsøg på at tvinge ham frem fra sit opholdssted. Men spørgsmålet er, hvem der er den egentlige bagmand. Bedst som Hallgrim ser ud til at klare krisen, får han et tilbagefald og må på operationsbordet. Medvirkende: Hallgrim: Jens Albinus. Thea: Ghita Nørby. Marie: Marina Bouras. Frandsen: Steen Stig Lommer. Nazim: Janus Bakrawi. Ditte: Susan A. Olsen. Michael: David Owe. Endvidere: Thomas W. Gabrielsson, Bjørn Floberg, Karen-Lise Mynster, Henrik Lykkegaard, Nastja Arcel, Jens Jørn Spottag, Vigga Bro, Kormakur Gunnarsson, Allan Klie, David Seedorf, Morten Lützhøft, Gerard Bidstrup, Claudio Morales, Agim Zekin, Shaqe Nielsen, Vibeke Hastrup, Helle Lessels, Farshad Kholghi, Peder Pedersen, Per Scheel-Krüger, Henrik Jongdahl, Jakob Cedergren, Lotte Munk Fure, Martin Elung og Ib Tardini. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Martin Schmidt. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Søren Gam. Musik: Jacob Groth.

DR Ultra

15:10  

MGP 2018
MGP 2018 De 10 finalister står klar på scenen, når MGP 2018 bliver sendt direkte fra Gigantium i Aalborg. Aftenens værter er Mette Lindberg og Kristian Gintberg, der glæder sig til at lave et fantastisk show med alle deltagerne, publikum i salen og alle jer, der kigger med derhjemme. Der bliver fest, ballade og masser af sjov, når de 10 finalister fyrer den af til årets største musikfest for hele familien - Danmarks fedeste melodi grand prix - MGP 2018! www.dr.dk/mgp

17:10  

Så er de første MGP-deltagere klar! - Drømmen om MGP (1:7)
Så er de første MGP-deltagere klar! - Drømmen om MGP (1:7) Endelig afsløres årets første MGP-finalister! Flere hundrede børn har sendt sange ind i håbet om at få én af de ti pladser på MGP's store scene i Boxen. Men vejen er lang, og man skal klare sig igennem både en MGP-Workshop og en Audition, før man kan kalde sig finalist og få opfyldt drømmen om MGP. Udvælgelsen starter her, og de første fire finalister får en rigtig god overraskelse!

17:25  

Hvem kommer mere med til MGP? - Drømmen om MGP (2:7)
Hvem kommer mere med til MGP? - Drømmen om MGP (2:7) Udvælgelsen fortsætter! De næste 3 MGP-finalister skal findes! Flere hundrede børn har sendt sange ind i håbet om at få én af de ti pladser på MGP's store scene i Boxen. Men vejen er lang, og man skal klare sig igennem både en MGP-Workshop og en Audition, før man kan kalde sig finalist og få opfyldt drømmen om MGP. Og nu får de næste tre finalister en rigtig god overraskelse!

17:40  

Her er årets sidste MGP-finalister! - Drømmen om MGP (3:7)
Her er årets sidste MGP-finalister! - Drømmen om MGP (3:7) Udvælgelsen fortsætter! De sidste 3 MGP-finalister skal findes! Flere hundrede børn har sendt sange ind i håbet om at få én af de ti pladser på MGP's store scene i Boxen. Men vejen er lang, og man skal klare sig igennem både en MGP-Workshop og en Audition, før man kan kalde sig finalist og få opfyldt drømmen om MGP. Og nu får de sidste tre finalister en rigtigt god overraskelse!

DR Ramasjang

15:00  

Didrik Drage (2)
Didrik Drage (2) Drageklippen

15:10  

Pyjamasheltene (10)
Pyjamasheltene (10)

15:25  

Rasmus Klump (25)
Rasmus Klump (25)

15:35  

Ridderprinsessen Nella (2)
Ridderprinsessen Nella (2)

16:00  

Dora udforskeren (19)
Dora udforskeren (19)

16:25  

Paw Patrol III (3)
Paw Patrol III (3)

16:45  

Vidundervovsen Vaffel (30)
Vidundervovsen Vaffel (30) Vaffel indtil nu

17:00  

Vitello - skal have en papfar (9)
Vitello - skal have en papfar (9) Mor kysser en der hedder Gregers ude ved havelågen. Kamma siger det er fordi Vitello skal have en papfar. Men VItello har jo allerede en far der både er sjuft og superengel...

17:10  

Pyjamasheltene (35)
Pyjamasheltene (35)

17:30  

Brillebjørn (16)
Brillebjørn (16) Norsk dramaserie. Onkel skal komme på besøg, og Stellan glæder sig. Men onkel har fået skæg og ser anderledes ud, så Stellan bliver lidt skeptisk.

17:35  

Onkel Rejes Sørøvershow (9)
Onkel Rejes Sørøvershow (9) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Bertram, der skal med på skattejagt. Se om de finder en fødselsdagsgave til Sørøver Jørgen, som kun ønsker sig en cigar fuld af røg og dårlig ånde, så de i retur kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Bertram og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sport
TV AVISEN med Sport

19:00  

MGP Optakt 2019
MGP Optakt 2019 Vær med direkte fra Boxen i Herning lige inden det store MGP-show. MGP er en fantastisk oplevelse for årets 10 finalister. Vi spoler tiden tilbage og viser klip fra deres rejse frem mod MGP 2019. Du kan også komme med live bag scenen og opleve stemningen og nerverne, lige inden showet begynder. www.dr.dk/mgp

20:00  

MGP 2019
MGP 2019 De 10 finalister står klar på scenen, når MGP 2019 bliver sendt direkte fra Boxen i Herning. Aftenens værter er Silja Okking og Joakim Ingversen, og de glæder sig til at lave et fantastisk show med alle deltagerne, publikum og alle jer, der kigger med derhjemme. Der bliver fest, ballade og masser af overraskelser, når de 10 finalister fyrer den af til årets største musikfest for hele familien - Danmarks fedeste melodi grand prix - MGP 2019! www.dr.dk/mgp

DR2

18:00  

EU bag lukkede døre: Migrationskrisen
EU bag lukkede døre: Migrationskrisen EU er gennem de sidste år blevet rystet i sin grundvold. Brexit, den græske gældskrise og flygtninge- og migrationsstrømmen i 2015 har truet den europæiske sammenhængskraft - og så alligevel ikke! Her lukker politikere og embedsmænd os ind bag de lukkede døre ved forhandlingsbordet, hvor vi i stedet for glatte politikere møder passionerede mennesker, der kæmper for deres sag. De store migrant- og flygtningestrømme i 2015 satte hele det europæiske projekt på spil, da medlemslandene var uenige om løsningen!

19:00  

Min farfars hemmelige krig
Min farfars hemmelige krig Levede Ida´s farfar et dobbeltliv som hemmelig agent? Hvorfor sov farfar Otto med en skarpladt pistol ved sin side, indtil han smed den i havet i begyndelsen af 80´erne? Det ene spor efter det andet får Ida og hendes far til at stille skarpt på deres 94-årige elskede far og farfar, en respekteret tandlæge fra Haderslev og modstandsmand under Besættelsen. Arbejdede han direkte for CIA under den Kolde Krig i Danmark? Det er ikke noget han er parat til at indrømme. En familiekrønike med globale vinger, hemmeligheder og store overraskelser. Instruktør: Ida Grøn

20:00  

Temalørdag: Jagten på stilheden
Temalørdag: Jagten på stilheden Dansk reportage fra 2018 Det larmer, bipper og dutter overalt, hvor vi færdes, og mange mener, de bliver syge af det. Læge Charlotte Bøving undersøger hvad det støjende samfund betyder for vores sundhed, og går på jagt efter stilheden. Charlotte Bøving skal blandt andet med på et stilheds-kursus, hvor man ikke må tale til hinanden i to dage. Vi besøger Nordeuropas mest stille rum og møder forfatteren Peter Høeg, der har forladt storbyen i jagten på stilheden. Sendt første gang 24.03.2018

DR3

18:25  

Mit hemmelige match (8:8)
Mit hemmelige match (8:8) Eksperimentet er slut, og nu skal alle de forskellige matches endelig frem i lyset. Hvem er på papiret de bedste venner? Hvem er fjender? Og hvem har det største kærestepotentiale? Der er overraskelser, chok og store følelser på spil på den uigenkaldeligt sidste aften i kollektivet.

18:55  

Atletik: EM indendørs Glasgow, direkte
Atletik: EM indendørs Glasgow, direkte 60 meter løb er en af de mest prestigefyldte og kraftfulde discipliner i indendørs atletik og i aften skal der løbes både semifinaler og finale, inden vi har fundet Europas hurtigste mand og kvinde. EM i indendørs atletik i Glasgow byder denne aften også på finaler i højdespring og stangspring for mændene, mens der på løbebanerne skal findes europamestre i bl.a. 400 m og mændenes 3000 m. Kommentatorer: Henrik Liniger og Christian Munk Petersen

DR K

18:45  

Huset på Christianshavn (37)
Huset på Christianshavn (37) "En fremmed kommer til huset" Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Bo: Claus Ryskjær. I øvrigt medvirker: Birthe Neumann og Sonja Oppenhagen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 29.sept.1973.

19:15  

Huset på Christianshavn (38)
Huset på Christianshavn (38) "Hva' syns De om skriften?" Manuskript: Johannes Møllehave. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Axel Strøbye. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 6.okt.1973.

19:45  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Knud Romer fat på salmen "Hil dig, Frelser og Forsoner".

19:55  

Dagens Sang: I østen stiger solen op
Dagens Sang: I østen stiger solen op - sunget af et af DR's kor.

20:00  

De frygtløse
De frygtløse Da Matties far bliver dræbt af Tom Chaney, sværger hun hævn. Sammen med den enøjede, alkoholiske Rooster Cogburn og den unge dusørjæger La Boeuf drager hun af sted for at finde Chaney, der har sluttet sig til Ned Peppers bande. De to revolvermænd har ingen respekt for hinanden, men under de blodige begivenheder bliver de nødt til at arbejde sammen. John Wayne modtog karrierens eneste Oscar for "De frygtløse". Rooster Cogburn: John Wayne. Mattie Ross: Kim Darby. La Boeuf: Glen Campbell. Ned Pepper: Robert Duvall. Moon: Dennis Hopper. Instruktion: Henry Hathaway.

DR Ultra

18:00  

Drømmen om MGP (4:7)
Drømmen om MGP (4:7) MGP-finalisterne er fundet, og nu skal de på bootcamp og møde hinanden for første gang! På bootcampen bliver MGP-finalisterne udfordret, og deres samarbejde bliver sat på prøve. Med bind for øjnene bliver MGP-finalisterne kørt ud i en skov til deres første udfordring, og det afgøres om de vinder penge eller remoulade til årets fælles musikvideo.

18:15  

Drømmen om MGP (5:7)
Drømmen om MGP (5:7) MGP-finalisterne er på bootcamp, og de får endnu engang en svær udfordring. Kan de holde en fest? Det bliver de testet i, når de på 2 timer skal arrangere en fest for de lokale i Store Ajstrup Forsamlingshus. Der er meget på spil, for hvis MGP-finalisterne ikke holder en god fest, skal deres forældre nemlig twerke i årets fælles musikvideo!

18:30  

Drømmen om MGP (6:7)
Drømmen om MGP (6:7) MGP-finalisterne er taget på endnu en bootcamp, og nu er de blevet endnu flere! De har nemlig fået både dansere og ekstra bandmedlemmer. Det kræver stort mod at optræde foran det kæmpestore MGP-publikum, og det gør dagens udfordring også. I 35 meters højde skal børnene forsøge at vinde en overdådig luksusversion af et green room, til det store show i Boxen.

18:45  

Drømmen om MGP (7:7)
Drømmen om MGP (7:7) Klassen crasher MGP! De 2 MGP-fans Anna og William, der er kendt som Ida og Kasper i Klassen, besøger optagelserne af MGP's fælles musikvideo. De taler med deltagerne og finder blandt andet ud af, hvem MGP's største charmetrold er. Men Anna og William har også deres egen mission. De vil nemlig selv være med i musikvideoen!

19:00  

MGP Optakt 2019
MGP Optakt 2019 Vær med direkte fra Boxen i Herning lige inden det store MGP-show. MGP er en fantastisk oplevelse for årets 10 finalister. Vi spoler tiden tilbage og viser klip fra deres rejse frem mod MGP 2019. Du kan også komme med live bag scenen og opleve stemningen og nerverne, lige inden showet begynder. www.dr.dk/mgp

20:00  

MGP 2019
MGP 2019 De 10 finalister står klar på scenen, når MGP 2019 bliver sendt direkte fra Boxen i Herning. Aftenens værter er Silja Okking og Joakim Ingversen, og de glæder sig til at lave et fantastisk show med alle deltagerne, publikum og alle jer, der kigger med derhjemme. Der bliver fest, ballade og masser af overraskelser, når de 10 finalister fyrer den af til årets største musikfest for hele familien - Danmarks fedeste melodi grand prix - MGP 2019! www.dr.dk/mgp

DR Ramasjang

18:00  

Albi (15)
Albi (15)

18:05  

F for får
F for får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Lille Roy (46)
Lille Roy (46) Luseplage

18:30  

OpFinn (3:3)
OpFinn (3:3) Peter Pølse har stjålet Finns "robotfar". Finn er fast besluttet på at få den tilbage, men det bliver ikke så let. Og der venter en stor overraskelse for Peter Pølse. Benny og Finns mor kan stadig ikke forstå, hvorfor de altid får forbindelse til hinanden, uan- set hvem de ringer op. Medvirkende: Finn: Michael Lundbye Slebsager. Finns mor: Helle Dolleris. Benny: Michael Carøe. Fie: Cecilie Maria Kallestrup. Peter Pølse: Ulrik Emil Brorson. Peter Pølses far: Anders Kjellerup Kock. Manuskript: Ole Fick. Instruktion: Dorte Laumann.

18:55  

Brillebjørn (6)
Brillebjørn (6) Norsk dramaserie. Ruby er på besøg hos farmor og leger med glaskugler. Farmor har en hund, som Ruby synes ser lidt farlig ud. Da hendes yndlingsglaskugle triller ud og lander ved siden af hunden, tør Ruby ikke hente den.

19:00  

Wild Kratts (26)
Wild Kratts (26)

19:20  

Zorro (8)
Zorro (8) Zorros sande ansigt

19:45  

Yakari IV (21)
Yakari IV (21)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

22:00  

Johnny English Reborn
Johnny English Reborn Storbritanniens mest uduelige spion sendes ud på en ny mission. En international bande er ude på at likvidere Kinas leder. Johnny English får til opgave at stoppe dem, inden de forstyrrer verdensfreden. Det er et job, der i den grad overstiger den klodsede agents beskedne evner. Johnny English: Rowan Atkinson. Thornton: Gillian Anderson. Kate Sumner: Rosamund Pike. Simon Ambrose: Dominic West. Instruktion: Oliver Parker.

23:40  

Lewis: Liv født af ild
Lewis: Liv født af ild En ung mand begår selvmord i en kirke for øjnene af præsten. Et døgn senere myrdes præsten på bestialsk vis. Lewis og Hathaway sættes på sagen, der har tråde til Hathaways fortid og kommer til at berøre ham dybt. Samtidig sender sagen Hathaway på konfrontationskurs med Lewis, der synes, at hans unge makker er en tand for hemmelighedsfuld. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Pastor King: Ian McNeice. Instruktion: Richard Spence.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Ranes Museum II (5:6)
Ranes Museum II (5:6) Rane Willerslev holder kick-off møde for sine medarbejdere på Nationalmuseet. Efter et hårdt år med nedskæringer og fyringer skal der sættes en ny kurs og direktøren går forrest. Rane arbejder hårdere end nogensinde. Det slider på alle måder og han beslutter at lægge sit liv om. Han går til kostvejleder. Slut med frysepizza og ind med gulerødder og mandler. En kæmpe udfordring for den tidligere vildmarksmand, der elsker kød og kartofler. I et forsøg på at slappe af, tager Rane på jagt. Tilbage på museet viser han de måbende gæster i alle aldre, hvordan man parterer et rådyr. Der er blod og maveindhold på de fine gulve. Kæresten Sophie er udfordret.

23:30  

Debatten
Debatten

DR3

22:15  

Shaun of the Dead
Shaun of the Dead 29-årige Shaun er en sløv padde, der bruger det meste af sin tid på den lokale pub med vennerne. Hans kæreste Liz er godt træt af Shaun og vil forlade ham. Men da en flok zombier indtager Shauns hjemby London, beslutter han at tage kampen op mod de døde for at redde verden og genvinde Liz' kærlighed. Shaun: Simon Pegg. Liz: Kate Ashfield. Ed: Nick Frost. Instruktion: Edgar Wright.

23:50  

Imogene
Imogene Imogene har ikke opnået den succes som manuskriptforfatter i New York, som hun drømte om. I et forsøg på at få sin ekskærestes opmærksomhed iscenesætter hun et mislykket selvmordsforsøg. For at føje spot til skade bliver hun tvunget til at flytte hjem til sin spilafhængige mor og lillebror, som hun ikke har set i årevis. Imogene: Kristen Wiig. Serena: Annette Bening. George: Matt Dillon. Instruktion: Shari Springer Berman og Robert Pulcini.

DR K

22:05  

Manden, der skød Liberty Valance
Manden, der skød Liberty Valance Ransom Stoddard ankommer til westernflækken Shinbone som nybagt sagfører, men han indser hurtigt, at byen ikke kan få fred til at udvikle sig, før den berygtede forbryder Liberty Valance er fordrevet. Ransom Stoddard: James Stewart. Tom Doniphon: John Wayne. Hallie Stoddard: Vera Miles. Liberty Valance: Lee Marvin. Instruktion: John Ford.

DR Ultra

22:00  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:15  

Vera: Mørk vej
Vera: Mørk vej En kvinde findes død på heden i det øde Nordøstengland. Det bliver en sag for den erfarne og ligefremme kriminalinspektør Vera Stanhope. Hendes efterforskning blotlægger et tragisk liv præget af hemmeligheder og løgne. Men hvem slog kvinden ihjel? Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

02:45  

Kommissær Janine Lewis (3:19)
Kommissær Janine Lewis (3:19) Vicekriminalkommissær Janine Lewis er på vej til skole med sine børn, da hun bliver vidne til en ulykke. En skolepige rammes af en bil, der flygter fra stedet. Et andet sted i byen bliver stripperen Rosa Milicz fundet kvalt. Rosa arbejdede i en klub, der bestyres af James Harper, men Harper kan ikke hjælpe med mange oplysninger om hende. Til gengæld viser han sig at være flugtbilens ejer - men hvem sad bag rattet? Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Hackett: David Schofield. Instruktion: Pip Broughton.

03:55  

Miss Marple: Mordet i præstegården
Miss Marple: Mordet i præstegården Alt ånder tilsyneladende fred og ro i St. Mary Mead, men fundet af et lig i præstegården sætter hele landsbyen på den anden ende, og Miss Marple får brug for al sin snilde og skarpe iagttagelsesevne for at løse mordgåden. Den dræbte oberst Prothero var ikke særlig vellidt, og mange synes at have haft både motiv og lejlighed til at gøre det af med ham. Miss Marple: Geraldine McEwan. Oberst Prothero: Derek Jacobi. Anne Prothero: Janet McTeer. Lawrence Redding: Jason Flemyng. Instruktion: John Strickland.

DR2

01:00  

Fjendeland (1:2)
Fjendeland (1:2) Den tidligere danske soldat Martin Tamm Andersen rejser med journalisten Nagieb Khaja til Afghanistan for at opsøge Martins tidligere fjender fra Taleban. Nagieb håber på, at hvis to tidligere fjender kan mødes, og tale sammen, er der måske en chance for fred i det krigshærgede land. Martin og Nagieb ankommer til Kabul: De rejser anonymt rundt i et af verdens farligste lande og befinder sig hurtigt på frontlinjen mellem regeringsstyrkerne og Taleban.

01:45  

Kampen mellem Obama og Clinton
Kampen mellem Obama og Clinton Dette er historien om to af de mest magtfulde par i amerikansk politik. Her møder vi Barack og Michelle Obama samt Hillary og Bill Clinton. Et afgående præsidentpar og et tidligere og muligvis kommende præsidentpar. I 2008 kæmper Barack Obama og Hillary Clinton en intens kamp om nomineringen til demokraternes præsidentkandidat, som Obama vinder. Så hvordan er forholdet i virkeligheden mellem de to familier, som tidligere har konkurreret om magten, men støtter hinanden i dag?

02:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:25  

Med livet som indsats
Med livet som indsats Eksstrømeren Nick afsoner en dom på 25 års fængsel. Under udgang stikker han af, tjekker ind på et hotel - og træder ud på en smal afsats 60 meter over Manhattans gader. Mens manden på afsatsen trækker flere og flere tilskuere til, får psykologen Lydia Mercer til opgave at tale ham fra at springe. Hun ved ikke, at Nick ikke har den fjerneste lyst til at dø. Han har helt andre planer. Nick Cassidy: Sam Worthington. Lydia Mercer: Elizabeth Banks. Joey Cassidy: Jamie Bell. Instruktion: Asger Leth.

03:00  

Gennemsnitlig Sex - Scoring (4:10)
Gennemsnitlig Sex - Scoring (4:10) Er du en af dem, der som gennemsnittet har været i seng med ti forskellige personer, eller er du måske en af de 54%, der har haft sex på første date? Gennemsnitlig Sex afslører hver uge resultaterne fra en landsdækkende sexundersøgelse og dykker helt ned i folks senge for at finde ud af, hvad de egentlig tænker og føler om sex. Aftenens emne er 'scoring'. Vi skal møde skaberne af score-appen 'Chilinut'. Og så skal vi se, om det lykkes Hassan at lokke en dame med hjem fra byen med hjælp fra den mystiske scorerekspert Mr. Lovely. Har du selv gennemsnitlig sex? Se med og få svaret.

03:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:05  

The Lunchbox
The Lunchbox I Mumbais intense storbymylder bringer en forkert frokostlevering to meget forskellige skæbner sammen. Den lidt mavesure, pensionsmodne enkemand Saajan modtager ved en fejl den frokost, som husmoderen Ila har tilberedt til sin mand. Forvekslingen bliver starten på en rørende brevudveksling, hvor Saajan og Ila finder et frirum til at udtrykke deres inderste tanker, følelser og længsler. Saajan: Irrfan Khan. Ila: Nimrat Kaur. Instruktion: Ritesh Batra.

01:45  

Mysteriet ved Slack Bay
Mysteriet ved Slack Bay På en fransk strand er turisterne på mystisk vis begyndt at forsvinde. Sagen bringer to politifolk til et lille fiskersamfund. Her bor den sære familien Brufort, som kæmper for at holde deres uregerlige sønner i skak. Hver sommer bevæger overklassefamilien Van Peteghem sig ned blandt de almindelige mennesker på stranden. Det er sådan, den aparte kærlighedsaffære mellem brushovedet Ma Loute Brufort og den unge Billie Van Peteghem begynder. Medvirkende: Fabrice Luchini, Juliette Binoche, Valeria Bruni Tedeschi, m.fl. Instruktion: Bruno Dumont.

03:50  

Eden
Eden Paris i 1990'erne: Paul starter sin karriere som DJ på den elektroniske musikscene i byens heftige natteliv. Sammen med sin bedste ven starter han DJ-duoen Cheers, som hurtigt bliver populær. Inspirationen er Daft Punk. Nætterne er fulde af sex, stoffer og endeløs musik. Moderen er på nakken af ham for at færdiggøre sin uddannelse, men berømmelsen og kærligheden trækker. Paul: Félix de Givry. Louise: Pauline Etienne. Arnaud: Vincent Macaigne. Instruktion: Mia Hansen-Løwe.

DR Ultra

00:00  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

02:00  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, RINGKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0224003311